3 løsninger til dig der gerne vil rejse, men ikke har råd

18. oktober 2017

Vil du gerne ud at opleve verden og nyde livet? Er det svært at finde pengene til det? Så skal du gøre det alligevel! I denne artikel får du 3 løsninger på at komme ud at rejse selvom du ikke umiddelbart har råd.

Lån pengene

Der er mange gode grunde til at tage ud at rejse nu. For det første får du nogle minder, som ingen kan tage fra dig igen. For det andet er det sundt for både dit helbred og humør. For det tredje får du sat din hverdag i perspektiv.

Det er nemt at låne penge til rejsen – og det er ligeledes nemt at betale dem tilbage igen. Der finde mange forskellige lånevirksomheder, hvor man kan låne alle mulige forskellige typer lån, der passer lige præcis til ens behov.

Vælger du at låne pengene til at rejsen, er det altså dig, der bestemmer, hvornår du gerne vil rejse, og hvornår det passer ind i dit liv. Du får en hel del mere frihed på den måde, fremfor at lade økonomien (eller mangel på samme) styre dit liv.

Tag på en afbudsrejse

Der er en anden god mulighed for dig som gerne vil ud at rejse nu, men ikke har råd til at betale en formue – nemlig afbudsrejser. En del rejseselskaber tilbyder rigtig mange afbudsrejser hele året rundt, som du nemt kan bestille på et øjeblik.

Afbudsrejser er ofte meget billige, da det er ferier, som rejseselskabet skal af med, fordi nogle kunder har bestilt og betalt rejsen og aflyst den igen. Kommer rejseselskabet ikke af med rejsen, mister de pengene, og de er derfor mere interesserede i at sælge den billigt til dig.

Afbudsrejser kræver en smule fleksibilitet, da den er bestemt på forhånd. Nogle gange inkluderer afbudsrejsen både fly og hotel, men typisk kan du også blot finde flybilletterne eller hotellet til budgetvenlige priser.

Vælg en last minute rejse

Den sidste løsning for dig der gerne vil rejse men ikke har råd, er de populære last minutes rejser. Flere rejseselskaber tilbyder rejser i sidste øjeblik til yderst billige priser. Det kan være alt fra Tyrkiet til Frankrig.

Igen handler det om, at rejseselskaberne hellere vil sælge et produkt billigt end slet ikke at sælge noget. Og derfor vil de tilbyde dig rejser til mange forskellige destinationer til en overkommelig pris.

Med last minutes rejser er du også nødt til at være lidt fleksibel. Som det ligger i betegnelsen “last minute”, er det rejser, der har afgang inden for relativt kort tid, og du skal derfor være indstillet på at kunne tage afsted allerede i næste uge.