Ejendomsmægler i København

22. oktober 2019

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at boligmarkedet i København er det nok allermest attraktive i hele Danmark. Ingen andre steder går boligsalg så hurtigt, som det gør i København. Dette kan ikke blot være en fordel, hvis man som boligejer ønsker at sælge sin bolig. Det gør nemlig også, at der er nogle punkter, som man som sælger bør ekstra opmærksom på i forbindelse med boligsalg.

Vælg en oprigtig mægler

For det første bør man være opmærksom på, at man i jagten på en ejendomsmægler i København kan komme ud for, at ejendomsmæglerne sætter værdien af boligen urealistisk højt for at narre dig som sælger til at vælge denne mægler frem for andre, da de prøver at overbevise dig om, at du ved at vælge dem, kan få mere ud af dit boligsalg. Dette er dog ikke altid tilfældet, da boligmarkedet i København ofte går så hurtigt, vil man ved en alt for urealistisk pris, kunne risikere en alt for lang og unødvendig liggetid. Dette kan i sidste ende blive meget dyrere, og du kan spilde rigtig meget unødvendig tid og samtidig være nødsaget til alligevel at sætte prisen ned.

Man bør derfor som boligsælger i København være ekstra opmærksom i valget af en ejendomsmægler for, at man kan finde en mægler, som er oprigtig. I forbindelse med jagten på en oprigtig mægler er det altid en god idé at indhente flere forskellige tilbud. Dette kan man gøre enten på manuel vis, ellers kan man nemt indtaste sine informationer på boligvurdering.nu, hvor man helt gratis modtager tre forskellige tilbud på netop sin bolig.

Mulighederne i byen

Som boligsælger i København er der dog også mange fordele. Det er klart en fordel at være sælger, når boligen er placeret i en attraktiv by. Man kan som boligejer i København nærmest med garanti være sikker på, at man ikke vil miste meget værdi på boligen, man vil derimod ofte kunne tjene på en bolig i København. Dette skyldes, at byen både bliver mere og mere attraktiv, at byen udvikler sig hele tiden, hvorfor selv yderområderne i hovedstaden bliver tiltrækkende for tilflyttere. Der bliver hele tiden udvidet med nye bebyggelser og nye metroforbindelser, som udvider midtbyen og gør det nemt og attraktivt at placere sig i yderområderne, da det er nemt og hurtigt at komme ind til byen og dens liv og puls.

Som Danmarks hovedstad rummer København intet mindre en 1,2 millioner indbyggere, hvorfor der altid er behov for flere boliger. Som sælger er det kun et plus, at byen byder på så mange forskellige muligheder. København har det hele, en masse grønne parker, den store midtby, vand og hav inden for rækkevidde i både midtby og yderområder, kulturelle attraktioner, fodboldkampe, museer – en by med muligheder for alle typer mennesker og alle aldersgrupper. Af samme grund er byen ikke kun attraktiv for beboere men også for turister. Et stort plus er, at størstedelen af attraktionerne er til fri afbenyttelse herunder kan eksempelvis Christiania og Den Lille Havfrue nævnes.

Alternative boliger

Der findes en lang række ”alternative” boliger, såsom husbåde og fritidsboliger, hvor det kan være svært at få en bank med på, at finansiere købers boligdrøm – og gøre det svært for sælger at komme af med husbåden. Her kan det være en idé at kontakte et pantebrevsselskab, der mod en højere rente (fra 5%-9%) giver friere rammer for finansiering i forhold til banker. Tjek pantebrevslånberegner.dk for at finde det rette pantebrevsselskab.