De kendtes vilde yachtferier

16. oktober 2020

Der skal ikke være tvivl, om at de rige og kendte forstår at holde ferie med stil. En af de helt luksuriøse ferieformer er, når turen går med yacht til lækre lokaliteter. Vi har taget et kig på nogle af de kendtes vilde yachtferier. Gør dig klar til at sukke af misundelse.

Kun det bedste er godt nok for stjerneskuespilleren DiCaprio

Europa om sommeren. Juletiden tilbragt i Caribien. Hollywoodstjernen Leonardo DiCrapio har forstået kunsten i at holde ferie, og som regel tilbringes ferien på toppen af et soldæk på en exceptionel dyr yacht side om side med smukke unge kvinder.

Langt fra land nyder DiCaprio et afbræk fra paparazzierne, mens han lader turen gå til drømmedestinationer som Ibiza, St. Barts, St. Tropez og Cannes. Tilbage i 2014 lejede han endda verdens femte største superyacht ved navn Topaz, for deraf at invitere vennerne til at overvære VM i fodbold og feste løs i luksuriøse omgivelser. Den enorme 147 meter lange yacht er ejet af Sheikh Monsour og har en pris på intet mindre end 3,2 milliarder kroner. Yachten har alt fra otte etager og to helikopterlandingsbaner til tre pools, biograf og fitnesscenter.

Fodboldstjernen Ronaldo forstår at forkæle ham og kæresten

Også fodboldstjernen Cristiano Ronaldo forstår at holde ferie med stil. Med kæresten ved sin side gik turen i sommers til Portofino i Italien, hvor parret her nød livet på en yacht, der kostede dem intet mindre end 240.000 kroner i leje per uge. Ronaldo havde vist også en del at fejre. I hvert fald har det været et strålende år for fodboldspilleren, som både har rundet sit mål nummer 100 og lige nu fører an med klubben Juventus i Italiens Serie A.

Med odds forslag på 2.30 spår bet365 klubben til at blive vinder af årets turnering, hvorved det må siges at være fortjent med et hvil og en ferie i ny og næ. Det er langt fra første gang, at parret snupper sig en luksuriøs bådferie. I 2019 gik turen til den Franske Riviera på den lejede yacht Africa, der huser intet mindre end seks kabiner, en jacuzzi, fitnessrum, jetskis og en udendørsbiograf.

Vilde yachtindkøb foretaget af den spanske tennisstjerne Nadal

Hvor DiCaprio og Ronaldo har været fint tilfredse med at leje sine prangende yachter for store summer af penge, foretrækker den spanske tennisstjerne Rafael Nadal at eje sin helt egen. Beethoven er navnet på den knap 19 millioner kroner dyre og 23.5 meter lange luksusyacht tidligere ejet af Nadal.

I år valgte tennisspilleren at investere i en ny lækker superyacht og katamaran. Great White er navnet på den nye 80 Sunreef Power yacht, der har kostet Nadal i omegnen af 32 millioner kroner og blandt andet fragtet ham til de baleariske øer. For den pris medfølger et skinnende stållook, en kæmpe mastersuite samt en garage med plads til alt vandsportslegetøjet. Selv udtaler sportsudøveren, at han bruger tiden på båden til at afkoble fra hverdagens stress og jag. Om det er tiden på båden, der har medvirket til at give Nadal energi til at hive den nylige sejr hjem i French Open, skal ikke kunne siges.

De kendte forstår således at leve et liv i sus og dus, når de indlogerer sig på en luksusyacht og lader sejladsen fører dem til eftertragtede solrige destinationer.