Verdens pudsige temahoteller

8. april 2021

Indlogering er en stor del af en rejse. Kort sagt er det ikke lige meget, hvor du hviler kroppen efter en begivenhedsrig dag på farten. Det rette hotel fuldender din rejseoplevelse.

Det faktum har flere hoteller taget alvorligt. De har nemlig indrettet deres hoteller, så de matcher dine interesser og giver dig en mindeværdig oplevelse. Her en lille intro til nogle af verdens pudsige temahoteller.

Dyrk de nordiske rødder i ægte vikingestil

Det er tid til at lade skægget gro og finde tilbage til de nordlige rødder. I århundrede regerede de benhårde vikinger de nordlige lande. Fra Norden plyndrede og erobrede de sig til store rigdomme og landområder. Deres handlinger og historier blev til legender, og i dag findes der nok kun en håndfuld, som ikke kender til vikingerne og deres ry. I Island ligger et hotel, som i hvert fald maler et klart billede af historien og vækker legenderne til livs.

Hotel Vikings ydre leder tankerne hen på en blanding af Valhalla og gamle vikingeborge. Og det er langt fra kun det ydre, der vidner om stedets hengivenhed til den nordlige arv. Inden for er de mange fællessale dekoreret i ægte vikingestil med tunge træmøbler, dyreskind og vikingeskjold. Faktisk består Hotel Viking af en helt lille vikingelandsby, som hvert år trækker utallige besøgende. Altså er der mulighed for at tilbringe natten eller blot besøge stedet på en dagstur.

Sov side om side med de store fodboldlegender

Manchester United er en af Europas største og bedst performende fodboldklubber. Fans over alt i verden hylder den engelske storklub. Der er da også meget at hylde. For tiden placerer online spil fra platformen bet365 blandt andet klubben på en solid førsteplads i Europa League. Her hedder klubbens vinderodds lige nu 2.50. Er du med på bølgen af fans, som hylder den engelske storklub, er Hotel Football i Manchester det rette sted at indlogere dig.

Hotellet har dedikeret sin stil og indretning til klubben. Gør dig magelig på en blød pude, hvorpå står skrevet “Dreams of Victory”, imens du nyder stedets vægge, som illustrerer målscoringer og fodboldlegenders spillertrøjer. Når sulten melder sig, kan du indtage hotellets Café Football, som fylder maven med gode sager. Dernæst er du klar til en kamp på Old Trafford-stadion, som ligger klods op af hotellet. Bedre bliver det vist ikke, hvis du er dedikeret Manchester United-fan.

Føl dig som en superhelt for en nat

Fra fodboldhelte til superhelte. Batman kan bare noget helt særligt. Det gælder uanset, om han kommer drønende i batmobilen eller svinger sig over tagene på Gotham City i et forsøg på at redde byen og dens borgere. En lang række af film har været dedikeret til superhelten. Nu kan du glæde dig over et hotel, som ligeledes hylder den frelsende helt og lader dig overnatte i rammer, som er en superhelt værdig.

Eden Exoticism Planet er hotellet i Taiwan, som har designet en hel suite i ægte bat cave-stil. Suiten er som taget ud af filmene. Fra sengen har du udsigt over Gotham City, mens det legendariske flagermussymbol indrammer sengegærdet. Batmobilen står parkeret i hjørnet. Foruden Batman-suiten har hotellet også sluppet kreativiteten løs i en række andre suiter. For eksempel kan du komme en tur med på safari i en suite, mens en anden hylder kærligheden. Det sker i form af røde farver og prangende hjerter. Temaer mangler du i hvert fald ikke her hos hotellet.

Det virker altså kun til at være fantasien, som sætter grænser, når det kommer til pudsige temahoteller rundt om i verden. Formår de tre nævnte hoteller ikke at fange din interesse i forhold til deres valg af tema, så frygt ej. Listen over temahoteller er lang. Her har du blot fået en lille intro, som måske kan inspirere i dit kommende valg af hotel. Tilbage er der vist kun at sige; sov godt!