Komplet guide til snorkling og undervandsoplevelser

28. januar 2021

En snorkel er det perfekte redskab til dig, som elsker at tage til havet, i svømmehallen eller i poolen.

Med en snorkel skaber du en hel unik mulighed for, at kunne være under vandet, uden at skulle tænke på, at komme til overfladen og trække luft hele tiden.

Snorkel ved havet

Hvis du er typen, der elsker at tage til havet med familien eller kæresten, på en ferie eller bare når du er hjemme, så er snorklen et redskab, der giver rigtig god mening. Ved stranden giver det f.eks. mulighed for at ligge i vandoverfladen og kigge efter fisk og andre spændende skabninger på havbunden.

Snorklen fjerner forstyrrelsen af din oplevelse, ved at du ikke skal afbryde din iagttagen konstant, for at komme op og få luft. Udover fisk og krebs kan man udforske koraller, havplanter eller klipper under vandet.

Snorkel i svømmehallen

Hvis du er typen, der elsker at tage i svømmehallen, og svømmer baner, giver det god mening at have en snorkel, til at fremme fokuset på motionen eller træningen. Snorklen sørger for, at man kan koncentrere sig om svømningen, svømmetagene eller teknikken uden at skulle forstyrres af det element, hvor du skal op efter luft hele tiden. Snorklen gør det nemmere og mere overskueligt for dig, som ønsker at dyrke motion i svømmehallen.

Snorkel i poolen

Hvis du mere er typen, der elsker at hoppe i poolen i sommerhuset eller lign. med kæresten eller børnene, så kan snorklen altså også bruges her. Børnene kan få mange gode timer i vandet med en snorkel, hvor de kan svømme rundt, uden at være bekymrede for, at skulle have hovedet over vandet hele tiden.

Snorklen kunne f.eks. bruges til at svømme rundt og lede efter små figurere eller dykkerringe, man kunne smide i vandet, som de kan svømme rundt og finde. Samtidig giver det en helt speciel oplevelse, at kunne trække vejret, mens man har hovedet under vandet, så der kan fokuseres på jagten efter at samle ting fra bunden, uden at skulle afbrydes ind i mellem.

Et univers under vandet

En snorkel til svømning åbner altså et helt nyt univers under vandet, og lægger op til mange timers sjov, når udforskningen under vandoverfladen går i gang.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en snorkel til svømning, findes et stort udvalg til både voksne og til børn inde på Watery.dk, for at gøre din eller dine børns svømme oplevelse lidt mere speciel.