Vil du have oplevelser for livet?

19. juli 2021

Savner du at være ude at rejse? Efter en lang mørk tid, hvor vi har været bundet i hjemmet, er vi alle begyndt at blive rastløse, og i takt med at vaccinen er kommet i omløb, er alle begyndt at kunne lægge ferieplaner igen.

Derfor er du måske også begyndt så småt at se frem til ferie, og når du nu endelig kan komme på ferie igen, skal det da også være en der giver dig oplevelser for livet.

Hvad med en rundrejse?

Der er meget at se, og mange steder at besøge. Derfor kan vi anbefale en rundrejse Thailand. Her får du muligheden for at kunne planlægge ferien præcis som du ønsker, og kan kombinere store oplevelser med afslapning på en vidunderlig strand; det bedste af begge verdener.

Thailand er et kulturelt hovedsæde, og er kendt for deres flotte natur og spændende kulinariske oplevelser, og derfor er en rundrejse ideel. Her kan du nemlig komme ud og nyde alt hvad Thailand har at byde på, og samtidigt også kunne få tid til at slappe af ved stranden.

Hvis du starter i Bangkok, hovedstaden, kommer du på en rigtig storbyferie, hvor du får muligheden for at opleve Thailands gadekøkkener og lokale markeder; hvis du er mere til shopping, er der også kæmpe shopping centre. Her får du også muligheden for at se Grand Palace, der er en af Bangkoks største seværdigheder; et kæmpe palads der består af flere bygninger og templer, og har været hjemsted for flere af Thailands konger.

Hvor skal du hen i Thailand?

Hvis du starter i Bangkok, kan du derefter bevæge dig videre til den historiske oldtidsby Ayutthaya, hvor du får muligheden for at bevæge dig rundt mellem fantastiske gamle ruiner, der er overgroet af mos, og giver dig muligheden for at synke ned i en anden tid og verden.

Du kan også tage en tur til Kanchanaburi, hvor du får muligheden for at opleve historien om den berømte bro over Floden Kwai, der var en del af dødens jernbane, og blev bygget af tvangsallierede og allierede krigsfanger under Anden Verdenskrig.

Du kan også tage til det sydlige Thailand og øhoppe i Andamanhavet, hvor du finder nogle af Thailands smukkeste øer. De er små og ikke særlige turistede, hvor der er fantastiske muligheder for snorkling. Uanset hvad du er til, er Thailand et fantastisk land med kultur og historie.