Glamping i USA og Canada: Oplev Nordamerikas naturlige skønhed og luksus

13. juni 2023

Nordamerika er beriget med enestående naturlige skønheder, der strækker sig fra storslåede nationalparker til majestætiske bjergkæder og smukke søer.

Hvis du ønsker at kombinere eventyret med luksus, er glamping i USA og Canada den perfekte måde at opleve naturen på uden at gå på kompromis med komforten. Her får du otte af de bedste glamping-destinationer og faciliteter, som disse lande har at byde på.

Læs mere om glamping på glampingtid.dk og glamping-danmark.dk.

1. Yosemite National Park, USA: AutoCamp Yosemite

Beliggende i hjertet af Californien er Yosemite National Park et ikonisk naturområde med imponerende klippeformationer, brusende vandfald og storslåede skove. AutoCamp Yosemite tilbyder glamping-indkvartering med moderne airstream-vogne og hytter, der er udstyret med komfortable senge og private badeværelser. Nyd naturen omkring dig, tag på vandreture på de berømte stier og oplev Yosemites naturlige vidundere.

2. Rocky Mountains, Canada: Sundance Lodges

De canadiske Rocky Mountains er en spektakulær destination for glamping-entusiaster. Sundance Lodges, beliggende i Kananaskis Country i Alberta, tilbyder hytter og tipier omgivet af fantastiske bjergudsigter. Udforsk de omkringliggende vandrestier, nyd fiskeri i de krystalklare søer og tag på rideture i de betagende landskaber. Sundance Lodges giver dig mulighed for at opleve den vilde skønhed og det storslåede dyreliv i Rocky Mountains.

3. Moab, USA: Under Canvas Moab

Moab i Utah er berømt for sine imponerende klippesøjler, røde klipper og eventyrlige ørkenlandskaber. Under Canvas Moab tilbyder luksuriøse telte, der er elegant indrettet og udstyret med komfortable senge og private terrasser. Oplev den naturskønne skønhed i Arches National Park og Canyonlands National Park, og udforsk de nærliggende eventyrlige stier og naturområder. Glamping i Moab er en unik måde at opleve ørkenens magi og komfort på.

4. Vancouver Island, Canada: Clayoquot Wilderness Resort

Vancouver Island i Canada er kendt for sine smukke skove, kystlandskaber og rige dyreliv. Clayoquot Wilderness Resort tilbyder en luksuriøs glamping-oplevelse midt i denne naturlige skønhed. Overnat i luksustelte med privat badeværelse og komfortable senge. Udforsk den omkringliggende regnskov, tag på kajakture langs kysten og oplev det fantastiske dyreliv, herunder hvaler og bjørne. Clayoquot Wilderness Resort kombinerer raffinement med naturens uberørte skønhed.

5. Grand Teton National Park, USA: Fireside Resort

Beliggende i Wyoming, nær Grand Teton National Park, tilbyder Fireside Resort en unik glamping-oplevelse. Overnat i stilfulde hytter, der er udstyret med moderne faciliteter og komfortable senge. Nyd den betagende udsigt over Grand Teton-bjergene og udforsk parkens fantastiske vandrestier, tag på fisketure i søerne og oplev den vilde natur på nært hold.

6. Banff National Park, Canada: Mount Engadine Lodge

Banff National Park i Alberta, Canada, er en perle af naturskønhed med majestætiske bjerge, smaragdgrønne søer og frodige skove. Mount Engadine Lodge tilbyder en eksklusiv glamping-oplevelse i alpint luksus. Overnat i hytter med panoramaudsigt, nyd gourmetmåltider og udforsk det fantastiske landskab, der omgiver dig. Oplev vandreture, kajakroning og vildtudsigt, mens du glæder dig over naturens skønhed.

7. Sedona, USA: Sky Ranch Lodge

Sedona i Arizona er kendt for sine røde klipper, spirituelle energi og betagende solnedgange. Sky Ranch Lodge tilbyder glamping-indkvartering med stilfulde hytter og værelser med privat terrasse eller balkon med udsigt over det imponerende landskab. Udforsk de berømte vandrestier, tag på jeepture gennem de røde klipper og nyd den fredelige atmosfære i Sedona.

8. Vancouver, Canada: Fossil Bay Resort

Fossil Bay Resort, beliggende på Vancouver Island i British Columbia, tilbyder en idyllisk glamping-oplevelse ved havet. Overnat i komfortable hytter og nyd den maleriske udsigt over havet. Udforsk kysten, tag på kajakture langs bugterne og oplev det rige dyreliv, der omgiver området. Fossil Bay Resort er det perfekte sted at opleve naturen og havets skønhed i harmoni.

Glamping i USA og Canada er en fantastisk måde at opleve den utrolige naturlige skønhed på uden at ofre komfort og luksus. Uanset om det er Yosemite National Park i USA eller Rocky Mountains i Canada, er der en verden af muligheder for at fordybe sig i naturen og samtidig nyde alle fordelene ved glamping. Så tag afsted, lad dig inspirere af Nordamerikas naturlige vidundere og oplev en uforglemmelig glamping-ferie i disse smukke destinationer.