Online spil for sportsfans som kan spilles på lange bilture

10. juli 2024

Sommeren er over os, men som altid viser det danske vejr sig fra sin mere lunefulde side.

Det får flere og flere danskere til at tjekke nettet igennem for afbudsrejser til sydens sol, bedst som de ellers havde forventet at skulle nyde sommeren herhjemme.

Nogle finder ikke den rette rejse og vælger i stedet at pakke bilen og tanke op til en længere bilferie sydpå. Der er ingen tvivl om hvad føreren af bilen skal beskæftige sig med, men hvad skal resten af bilens passagerer foretage sig på den måske 15 timer lange køretur?

Er I en familie eller en flok venner, som er tossede med sport, så kunne det måske være at I skulle hive mobilerne eller jeres tablets frem og spille nogle spændende online spil med sportstema? Vi kigger på en håndfuld spændende online spil for sportsinteresserede, der kan spilles på den lange biltur.

Online betting på sommerens spændende sportsbegivenheder

Vi er havnet i en helt igennem heldig sommer, hvis man spørger enhver sportsinteresseret i Danmark. Der er EM-slutrunde i fodbold i Tyskland. En begivenhed, der ellers kun melder sin ankomst hvert fjerde år. At man så samtidig også har OL i Paris gør blot sommeren endnu vildere. Men det stopper faktisk ikke her. For tennisfans er der også det årlige højdepunkt med Grand Slam-turneringen Wimbledon i London og for cykelfans er der det årlige etapeløb Tour de France. Faktisk overlappes Tour de France af Spanien Rundt senere på sommeren, så der er nok at se til.

Hører du til en af de sportsglade danskere, så kunne det måske være at du og vennerne også kan lide at foretage et bet på de mange sportsgrene. Sommeren byder på de ypperste begivenheder, så det er måske oplagt at finde mobilen eller tabletten frem og kigge på markedets mange odds på de forskellige events. Der er både odds på begivenhederne før de starter, men man kan også spille på både tenniskampe, fodboldkampe og cykelløb mens de er i gang via live odds.

Forbered jer på Tour de France med online cykelspil

Måske har I planlagt den helt store tur til en af de store franske byer for at se det store Tour de France-løb passere igennem. Der er i den forbindelse op til flere forskellige steder man kan slå lejr eller finde et hotel, så man kan få en god udsigt til rytterne. I har sikkert valgt at tage bilen for at kunne komme rundt til forskellige etaper i løbet af sommeren. I den forbindelse kunne man måske passende slå tiden ihjel ned gennem Danmark og Tyskland med at udfordre hinanden i online cykelspil.

Måske deltager i allerede i det omfattende online Tour de France-manager-spil fra Swush. I så fald skal der sikkert handles ryttere i løbet af dagene, mens I er afsted. Det er også muligt at finde en lang række spændende online cykelspil, hvor man selv styrer cykelrytteren i større løb eller alene igennem bjergene.

Udfordr hinanden i store fodboldquizzer

Den store EM-turnering i Tyskland nærmer sig sin afslutning. Du har sikkert fulgt med i stort set alle kampe og kan derfor også huske hvem der scorede for Danmark i åbningskampen mod Slovenien eller hvem der udlignede for England mod Slovakiet. Men ved du hvem der scorede sejrsmålet i EM-finalen i 1996? Eller hvem der sparkede det sidste straffespark for Danmark i semifinalen mod Holland ved EM i 1992 i Sverige? Hvis ja, så skulle du måske udfordre en eller flere af dine venner eller familiemedlemmer med en online fodboldquiz. Der findes i dag en lang række spændende quizzer online, som kan tilgås uden betaling. Kvaliteten af disse quizzer er ofte overraskende gode, fordi de netop er lavet af andre sportsinteresserede.

Skak er også en sport og du kan spille det online

De fleste overser sportsgrene som skak og golf, når der tales om virkelige sportsgrene. Men både golf og skak betragtes faktisk som rigtige sportsgrene. Skak kan være et super underholdende og ret spændende spil, selv når det spilles via en online skærm på din telefon eller tablet. Der findes i dag en lang række spændende apps, både gratis og købe-versioner, hvor du kan få adgang til online skak. Her kan du spille mod en computer, eller du kan vælge at udfordre dine venner eller familie online. Skak kræver også lidt hjernegymnastik og det skader jo ikke at træne de små grå ind imellem mens man er på ferie.