Europæiske stadions du skal rejse til i efteråret

7. september 2021

Sommeren er ved at være slut og efteråret nærmer sig, hvilket giver rig mulighed for fodboldture til udlandet i weekenden eller når Champions League starter. Her får du bud på stadions du skal opleve.

Her på siden har vi tidligere skrevet om fodboldoplevelser i Europa, nu gentager vi succesen og kommer med friske bud på nye fodboldrejser.

Paris: Parc des Princes

Paris er romantikkens by og er altid oplagt til en weekendtur i efteråret. Gennem de seneste år har byens fodboldklub Paris SG for alvor indtaget den internationale fodboldscene. Klubben har endnu til gode at vinde Champions League, men med købet af verdensstjernen over dem alle Lionel Messi fra FC Barcelona, bør chancerne i denne sæson være forøget gevaldigt. Der er dermed lagt op til en fodboldweekend ud over det sædvanlige, når turen går til Paris.

Madrid: Santiago Bernabéu

Super elegante Madrid er altid et besøg værd, især i efteråret når den allerværste sommervarme er forduftet og temperaturen i storbyen er faldet til et mere behageligt niveau. Byen har et hektisk natteliv, som er værd at opleve. Derudover huser byen gigantklubben Real Madrid, måske en af de største fodboldklubber i verden. Klubbens stadion Santiago Bernabéu, står i øjeblikket overfor en meget opfattende modernisering og ombygning, som er planlagt færdiggjort i 2022. Når den nye Santiago Bernabéu står færdigt, vil det være et af de mest moderne stadions i verden med en kapacitet på 81.000 tilskuere.

Manchester: Old Trafford

Ud over at Messi har skiftet klub i denne sæson, som nævnt tidligere, har hans evige rival til titlen som verdens bedste fodboldspiller, nemlig Cristiano Ronaldo også skiftet klub. Ronaldo er skiftet fra italiensk Juventus tilbage til engelske Manchester United, hvor han spillede i årene 2003–2009 og altså nu er vendt tilbage til efter 12 år i hhv. Real Madrid (2009–2018) og Juventus (2018-2021). Manchester United har ikke vundet den engelske Premier League siden 2013 og har stået en del år i skyggen af bysbørnene og de nyrige fra Manchester City – iøvrigt var Ronaldo i første omgang rygtet til Manchester City, men i sidste øjebliket faldt valget altså på hans gamle klub United.

Med indkøbet af Ronaldo er odds på Manchester United som engelsk mester i denne sæson også faldet, noget du eksempelvis kan spille på hos Mr green. Med tilkomsten af Ronaldo, har Manchester United betydeligt forstærket sit angreb, og indkøbet kan ses som et led i klubbens jagt mod toppen af både engelsk og international fodbold igen.

En tur til Manchester i efteråret kan dermed nu også betyde et møde med en af verdens absolut bedste fodboldspillere gennem tiden. En klar anbefaling herfra.